Γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης: «Θα είναι καλοκαίρι όταν θα μας πτωχεύσουν» (Πιό επίκαιρο από ποτέ)

Γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης: «Θα είναι καλοκαίρι όταν θα μας πτωχεύσουν» (Πιό επίκαιρο από ποτέ)


Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψιν τα όσα λένε οι Γέροντες της Ορθοδοξίας, καθώς η πνευματικότητά τους αποτελεί φάρο για την χώρα στις δύσκολες εποχές που κάποιοι με το ζόρι μας έβαλαν. Άλλωστε οι Γεροντάδες αλλά και οι Άγιοι έιχαν μιλήσει για την κρίση σε εποχές που τους πέρναγαν για τρελούς.  

«Κάποια μέρα του καλοκαιριού θα ξυπνήσουμε και θα ακούσουμε από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση ότι η Ελλάδα κήρυξε Πτώχευση. Τότε οι οποιεσδήποτε καταθέσεις στις τράπεζες, θα παρακρατηθούν για να πληρωθούν τα χρέη. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, αρχίζουν τα χειρότερα στην Ελλάδα».(γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης)

Είναι συνέχεια της προρρήσης του Γέροντος Ιωσήφ, όταν είχε πει ότι θα γίνει πολιτειακή ανωμαλία, και θα τραβηχτεί το μεγάλο κεφάλαιο, ξαφνικά. Πότε θα γίνει αυτό; Μόνο ο Θεός το γνωρίζει, το σίγουρο είναι ότι θα το κάνουν όταν οι Έλληνες αποφασίσουμε να σταθούμε στο ύψος μας. Όσο ραγιαδίζουμε δεν έχουν κανένα λογο.

http://www.pronews.gr/thriskeia/692051_gerontas-nektarios-vitalis-tha-einai-kalokairi-otan-tha-mas-ptoheysoyn-pio-epikairo

Ετικέτες:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ