Σύντομα και στην Ελλάδα – Συλλαμβάνουν μαζικά χριστιανόπουλα επειδή … προσβάλλουν τον Αλλάχ!

Σύντομα και στην Ελλάδα – Συλλαμβάνουν μαζικά χριστιανόπουλα επειδή … προσβάλλουν τον Αλλάχ!


Οι αρχές στο Πακιστάν οφείλουν να υπηρετούν τον νόμο του Αλλάχ.Με αφορμή την είδηση για την σύλληψη ενός 16χρονου που υποτίθεται πως πρόσβαλλε το Ισλάμ, στο φως της δημοσιότητας ήρθαν πολλές υποθέσεις συλλήψεων ακόμη και χριστιανόπουλων κάτω των 10 ετών!

  

 

Φυσικά πως γίνεται ένα τόσο μικρό παιδί να προσβάλλει με δόλο την πίστη των άλλων; Ωστόσο οι νόμοι του αιμοβόρου Γιαχβέ – Αλλάχ δεν κοιτάνε ούτε ηλικίες ούτε κοινωνικά στρώματα.

Οι αστυνομικοί στο Πακιστάν έχουν συλλάβει έναν έφηβο χριστιανό κατηγορώντας τον για βλασφημία και λέγοντας ότι χρησιμοποίησε υποτιμητικά σχόλια κατά του προφήτη Μωάμεθ.

«Ο Umair Ahmed, αστυνομικός στην πόλη Kharian στην ανατολική επαρχία Πουντζάμπ, δήλωσε ότι ο έφηβος, 16 ετών, κρατήθηκε μια μέρα νωρίτερα και μεταφέρθηκε για την ασφάλειά του», αναφέρει το Associated Press (AP).

  

 

Πολλοί πάντως αξιωματούχοι της αστυνομίας έχουν παραδεχθεί πως συνέλαβαν χριστιανόπουλα ηλικίας μικρότερης των οκτώ ετών με ισχυρισμούς ότι προσβάλλουν το Ισλάμ και τον Μωάμεθ, ένα έγκλημα που τιμωρείται με θάνατο στο Πακιστάν.

Ωστόσο εδώ καμία ΜΚΟ και κανένα Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δεν παρεμβαίνει…

el.gr

http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CF%83%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%B2%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD/

Ετικέτες:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ