ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ! ME ΕΝΤΟΛΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΟΠΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ! ΈΒΑΛΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΧΕΡΑΚΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ! ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΣΤΟΝ ALPHA ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ! ΓΛΥΦΕΙ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!

ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ! ME ΕΝΤΟΛΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΟΠΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ! ΈΒΑΛΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΧΕΡΑΚΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ! ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΣΤΟΝ ALPHA ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΩΝ! ΓΛΥΦΕΙ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!


Με επίσημη δικαιολογία τα «χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης» ο Alpha αποφάσισε να κόψει την δημοφιλή Ελληνοφρένεια, η οποία ενοχλούσε πολλούς με την σκληρή πολιτική κριτική που ασκούσε σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση.

Η τηλεθέαση μόνο χαμηλή δεν ήταν αφού «χθες π.χ. η εκπομπή έκανε παραπάνω από 20%.Μάλιστα, έφερε τον Alpha στην 1η θέση, εκείνη την ώρα, πρώτον ανάμεσα σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς».

Σύντροφοι τηλεθεατές μας έκοψαν αιφνιδίως απ τον @ALPHA_TV !Μας ανακοινώθηκε χθες βράδυ αφού είχε γυριστεί&μονταριστεί η εκπομπή,με αποτέλεσμα να μη μπορέσουμε καν να χαιρετίσουμε το κοινό.Ευχαριστούμε λοιπόν όσους μας παρακολούθησαν αυτά τα 4μισι χρόνια.Ραντεβού στα Γουναράδικα.

 

Σύντροφοι τηλεθεατές μας έκοψαν αιφνιδίως απ τον @ALPHA_TV!Μας ανακοινώθηκε χθες βράδυ αφού είχε γυριστεί&μονταριστεί η εκπομπή,με αποτέλεσμα να μη μπορέσουμε καν να χαιρετίσουμε το κοινό.Ευχαριστούμε λοιπόν όσους μας παρακολούθησαν αυτά τα 4μισι χρόνια.Ραντεβού στα Γουναράδικα. 

Οι συντελεστές της εκπομπής είχαν ετοιμάσει το τελευταίο επεισόδιο καθώς – όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιου είδους απομακρύνσεις – η διεύθυνση του σταθμού δεν θέλησε να τους δώσει το δικαίωμα να αποχαιρετήσουν το κοινό.

Η εκπομπή είχε ενοχλήσει πολλούς μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ με αποκορύφωμα την επιστολή 25 βουλευτών του κόμματος που κατηγορούσαν τους συντελεστές ότι είναι σεξιστές και λειτουργούν εναντίον της Δημοκρατίας.

 

«Η Ελληνοφρένεια καλεί σε βίαιη υποδοχή του Τσίπρα στην Αμαλιάδα» έγραφε παλαιότερα το Left.gr για την ραδιοφωνική εκπομπή παρά το γεγονός ότι ο Θύμιος Καλαμούκης εξηγούσε απλώς ότι ο κόσμος πρέπει να εξευτελίσει τον πρωθυπουργό διευκρινίζοντας ότι δεν καλεί σε πράξεις βίας.

Το τηλεοπτικό σκηνικό σκοτεινιάζει επικίνδυνα με το κόψιμο της ελληνοφρένειας λίγο πριν μοιραστεί εκ νέου η τηλεοπτική πίτα

Περίεργος ο ρόλος και του αντιπροέδρου του ΑLPHA Δήμου Βερυκίου! Καλά πληροφορημένες πήγες στο κανάλι μας έλεγαν ότι έβαλε και αυτός το χεράκι του στο πρόωρο τέλος της σατιρικής εκπομπής!
Πλέον και επίσημα το κανάλι του Δημήτρη Κοντομηνά ανήκει στην κατηγορία των ΜΜΕ που στηρίζουν την πολιτική Τσίπρα με ναυαρχίδα προπαγάνδας το δελτίο των 7 του Αντώνη Σρόιτερ

Με πληροφορίες από το infowar

http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%83-me-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%B7-%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%80%CF%81%CE%B1/

Ετικέτες:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ